FAQs

FAQs

Quan comença i acaba el màster?

El curs acadèmic 2021-2022 comença el 6 d’octubre de 2021  i acaba el 25 de maig de 2022.

Les sessions són presencials?

La previsió és que les sessions siguin presencials. En cas que hi hagués una nova situació d’emergència sanitària que impedís la presencialitat, el màster s’impartirà en format online.

Les sessions són online?

En cas que la situació del COVID19 impedís impartir les classes presencialment, les sessions es traslladaran al format online durant el primer quadrimestre.

Quan i on són les sessions del màster?

Les sessions s’imparteixen al Pati Manning de Barcelona (carrer Montealegre, 7) els dimarts i dijous de 16 a 20:15h i els dimecres de 16 a 19 h.

Quin és l’horari?

Les classes són els dimarts i dijous de 16 a 20:15h i els dimecres de 16 a 19 h.

Quina diferència hi ha entre el Màster i el Postgrau?

La diferència entre el Màster i el Postgrau és el nombre de crèdits obtinguts i la titulació final. El Màster suposa una formació de 8 mesos més el Treball Final del Màster i el Postgrau és una formació de cinc mesos i sense treball final.

Els continguts del Màster i del Postgrau són els mateixos?

Els mòduls són els mateixos perquè en cas que després de cursar el Postgrau es volgués fer el Màster només caldria cursar els mòduls que no s’haguessin fet.

Com s’escullen els mòduls del Postgrau?

S’han d’escollir 5 mòduls dels 8 possibles. Recomanem que sempre es faci el primer ja que és una formació bàsica sobre feminisme i comunicació. Després es poden cursar els mòduls que es desitgin depenent de d’interès i de la disponibilitat de cadascuna.

Si curso el Postgrau després puc continuar la formació del Màster?

Sí, els mòduls cursats pel Postgrau es convaliden per obtenir la titulació del Màster.

Es poden cursar mòduls de forma independent?

Sí, els mòduls es poden cursar de forma independent i es convaliden en cas de voler obtenir el títol de Postgrau o Màster.

Per cursar mòduls independents necessito una titulació superior?

No. La titulació superior és obligatòria en cas de cursar el Màster o el Postgrau.

Com em puc matricular?

Tots els tràmits es fan online a través del web de la UAB: https://www.uab.cat/web/postgrau/master-en-genere-i-comunicacio/informacio-general-1203328491238.html/param1-3339_ca/param2-2001/

Quina documentació necessito per matricular-me?

Cal disposar el títol de llicenciatura o grau; l’expedient acadèmic; el document d’identitat i una carta de motivació.

Qui pot matricular-se?

Periodistes, comunicadores, publicistes i qualsevol persona interessada en la comunicació i el gènere.

Qui és el professorat?

El cos docent el formen 40 professionals de diferents àmbits i especialitzacions: acadèmiques, periodistes en actiu i activistes feministes.

El màster ofereix pràctiques curriculars?

No. En cas de voler fer pràctiques, cal que cada alumna interessada es posi en contacte amb l’Oficina d’Ocupabilitat de la UAB per gestionar els tràmits.

On puc trobar més informació?

Poden accedir a: http://www.mastergenerecomunicacio.org/ i ens podeu seguir a les xarxes socials.

Puc accedir a alguna beca?

Els estudis propis de la UAB no donen accés directe a beques. Les persones interessades han de dirigir-se personalment al Ministeri d’Educació espanyol o als governs dels països d’origen en cas de ser alumna estrangera.

Quan s’obre la matriculació?

El termini de preinscripció i matriculació ja està obert i cal fer els tràmits a: https://www.uab.cat/web/postgrau/master-en-genere-i-comunicacio/informacio-general-1203328491238.html/param1-3339_ca/param2-2001/

Es pot fer el pagament fraccionat?

Sí, cal fer un primer pagament del 50% del total abans de l’inici de curs per assegurar-te la plaça, i l’altre abans de començar el curs després de les vacances de Nadal.

Es pot accedir a algun descompte?

Sí, en cas que se sigui alumni de la UAB s’obté un descompte. Per tramitar aquest descompte cal aportar el certificat de la teva condició d’alumni.

El títol és oficial?

El Màster i el Postgrau són títols propis de la UAB.