Curs en Pràctiques de Comunicació Feminista i LGBTI+

Aquest curs d’especialització ve a complementar els estudis que s’imparteixen en el marc del Màster i el diploma de Postgrau de Gènere i Comunicació del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura.

El curs respon a una necessitat expressada al llarg de les set edicions del màster en què les alumnes heu  sol·licitat poder portar a la pràctica la teoria apresa. Al mateix temps, hem rebut al llarg d’aquests anys demandes de diferents entitats feministes i LGBTI+ i institucions que ens demanaven la possibilitat de tenir persones en pràctiques que tinguessin una formació en comunicació feminista i LGBTI.

Es tracta d’un curs d’especialització de la Universitat Autònoma de Barcelona de 10 crèdits universitaris i  250 hores. La majoria d’hores, 220, seran de pràctica a l’entitat i/o institució escollida i la resta es dedicaran a tutories, seguiment personalitzat i un treball final d’avaluació. Les pràctiques es realitzaran en l’horari acordat amb l’entitat amb una jornada aproximada de 20 hores setmanals.

Més informació: https://www.uab.cat/web/postgrau/curs-en-practiques-de-comunicacio-feminista-i-lgbti-/informacio-general-1201094877538.html/param1-4576_ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.