DIRECTORES

JOANA GALLEGO

És professora titular de la UAB des de 1989. La seva línia principal de recerca és gènere i comunicació. Va guanyar el Primer Premi de Comunicació de Masses convocat pel Consell Audiovisual de Catalunya l’any 2001. Més informació al seu web

Publicacions més rellevants:

  • Periodismo social  (2014) “Many Women, Little Power” en Handbook oF Women and Journalism  (2013).
  • De reinas a ciudadanas. Medios de comunicación ¿motor o rémora para la igualdad?  (2013)
  • Putas de película. Cien años de prostitución en el cine (2012).  Eva devuelve la costilla (2010)
  • Si te vas te mato. Mujeres que murieron por su libertad (2009).
  • La prensa por dentro. Producción informativa y transmisión de estereotipos de género (2001), El sexo de la noticia (2000)  Mujeres de papel. La prensa femenina en la actualidad (1990).

ISABEL MUNTANÉ

És llicenciada en Periodisme, Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania -especialitat Crítica i Cultura-, Postgrau en La transversalitat de gènere i de les dones en les polítiques públiques i postgrau en Web 2.0. Col·laboradora de diferents mitjans de comunicació i professora associada de la UAB. Imparteix classes de periodisme amb perspectiva de gènere en el Màster en Comunicació de Conflictes Armats, Pau i Moviments Socials (UAB); en el Màster Educació en Valors i Ciutadania (UB) i en el Postgrau en Comunicació Política i Institucional (UAB-ICPS). Membre del col·lectiu #OnSónLesDones.

Menció honorífica del XI Premi 25N de l’Ajuntament de Barcelona (2016) amb el projecte, “Dones valentes. Agents d’una informació no masclista sobre les violències sexuals” i II Premi de Gabinets de Comunicació al millor Pla de Comunicació en la categoria d’Innovació i creativitat del Col·legi de Periodistes de Catalunya (2010).

Podeu seguir Isabel Muntané a twitter.