DIRECTORES

JOANA GALLEGO

És professora titular de la UAB des de 1989. La seva línia principal de recerca és gènere i comunicació. Va guanyar el Primer Premi de Comunicació de Masses convocat pel Consell Audiovisual de Catalunya l’any 2001. Més informació al seu web

Publicacions més rellevants:

  • De reines a ciutadanes. Mitjans de comunicació, motor o rèmora per a la igualtat? (2013).
  • Periodisme Social (amb Maria Luengo) (2014).
  • Eva retorna la costella. El nou estat de consciència de les dones (2009).
  • In the Wake of Ana Orantes. For an Ethical Representacion of Violence Against Womenin Gender an Violence in Spanish Culture (2017).

ISABEL MUNTANÉ

Periodista feminista, especialitzada en violències masclistes i mitjans de comunicació. Màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania i estudis en la transversalitat de gènere i de les dones a les polítiques públiques. Treballa des de l’acadèmia i des de la pràctica professional per ajudar a construir uns mitjans de comunicació no sexistes. Professora associada del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Facultat de Ciències de la Comunicació i codirectora del Postgrau i del Màster Gènere i Comunicació de la UAB. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i és investigadora de l’Observatori ORIGEN i de l’Observatori de la Cobertura de Conflictes de la UAB. Sòcia fundadora d’Almena Cooperativa Feminista i impulsora del col·lectiu OnSónLesDones.

Podeu seguir Isabel Muntané a twitter.