TREBALL A L’AULA curs 2023-2024

Taller de Ràdio de Flor Coll

El cos habitat

L’esdevenir insaciable del cos com a continu i com a mutable no sempre s’ha permès entendre i admetre com a objecte valid d’estudi degut a la seva infla valoració en l’àmbit acadèmic. Però si parlem del cos hem de revisar com i perquè ha estat invisibilitzat, menystingut i afi xat als marges del coneixement. El gènere, entès com a construcció social i cultural, remet en última instància a l’experiència de viure en un cos que posseeix aquestes marques.

Una idea original d’Ingrid Graells, Marta Mayo, Marina Payeras i Sònia González.

Un podcast que us parla des de la vivència del cossos en resistència.

Hay bolleras

Un podcast en formato magazín con elementos informativos, humorísticos y biográficos. Cada capítulo aborda la obra de tres personalidades lésbicas.

Se utilizará como disparador la idea de un viaje ficticio a la Isla de Lesbos, donde les conductoris solo podrán llevar una producción a la categoría que corresponda al episodio. Al final del episodio, les conductoris harán una rueda del juego “Sin repetir y sin soplar” con el objetivo de construir un banco de datos de las producciones y artistas.

Por: Franca Bianchini, Manuela Sisti, Alai Vives.

Històries que ens envolten

Un projecte que va més enllà de les paraules i explora les experiències profundes que teixeixen les veritats invisibilitzades de la nostra societat. A través d’aquest dossier de presentació, us convidem a entrar a un univers d’autenticitat, diversitat i comprensió.

“Històries que ens envolten és més que un podcast; és una plataforma dedicada a donar veu a les narratives que han estat oblidades, silenciades o mal interpretades. La nostra missió és explorar, investigar i comprendre les diferents capes, detalls i aspectes particulars que conformen les narracions de les experiències de les dones, especialment en temes relacionats amb la maternitat, i compartir-les amb empatia i respecte.

Andrea Guerrero, Sandra Ciércoles i Paula Torné, un podcast per al reconeixement de les múltiples i diverses formes de maternar. Un pòdcast per conversar amb les nostres amigues, mares, àvies, tietes i conegudes.

Clit-Bite

Clit-Bite, tu ranking mensual de las falacias históricas sobre la sexualidad femenina (que te hará replantearte la forma en que te miras).

Por Eva Romero, Elisa Paredes y María Abelleira. Un podcast en el que traemos las atrocidades históricas que se han cometido a merced de contextos históricos que avalaban relegar la sexualidad femenina a un segundo plano, para: contextualizar, entender e intentar descolonizar el pensamiento actual que tanto sigue bebiendo de esos períodos más oscuros.